Wednesday, February 6, 2008

Fredo's Album_Update

Kopisangan kumaa toinsanan....

Debaran jantung semakin terasa...Hehehe...This is because my solo album will be release soon... Hahaah.. Excited ada...Takut pun ada juga...As i mentioned before, this is my first album... and i am expecting everyone is enjoying the songs inside the album... TETAPI!!!!! While waiting all these things to happen suddenly I received some comments regarding my album... "Dia" really felt unhappy and unsatisfied with the mastering... Ayooo... I also feel unhappy sudah nie... Saya tidak mau komen lebih-lebih pasal tu sebab saya percaya semua yang terlibat dalam pembikinan album ini bekerja secara professional dan saya percaya semua material dalam mastering yang ada sekarang itu adalah yang terbaik...

A big thanks to EMP yang banyak membantu dalam mempromosikan album tersebut. Ray, Ading dan juga Asmin Mudin...Thanks kio... Dengan adanya demo clip di EMP MuzikBox, sudah tentu akan membantu dalam mempromosikan lagu-lagu dalam album itu...Lawa la tuaannnn....

Setakat ni saya sudah menerima komen daripada kawan - kawan yang sudah mendengarkan demo clip.... dan diantara lagu - lagu yang selalu mendapat perhatian....

Piupusan To Koupusan Ku (Lagu ni yang paling kerap disebut)
Ingaa Oku id Suang Ginawonu
Sumandak Check Tekanan Darah
Guli No Da (Penuh perasaan juga fredo bilang diorang...hahaha)
Sumandak Centre Point (Kawan-kawan cakap - lagu ni ada kekuatan dia sendiri)

Hmmm.... Saya mengalu-alukan kepada kawan-kawan semua untuk mendengar sendiri dan kalau boleh bagi la komen... Saya tunggu nie...

Selamat mendengar dan semoga terhibur!!!!!

3 comments:

Mailmahap said...

sya dah dengar tu demo single album kau... boleh tahan lah..... kita sasma-sama tunggu nanti commen org bila dah keluar album nanti....
well.......... tahniah......

Fredo said...

Thanks...saya pun harap agar album ini dapat menghiburkan setiap pendengar...pounsikou kumaa diaaa...

Danny F. Malinggi said...

Sia mo wish Tahniah awal2 sama ko fredo! sia rasa album ko memang laku tu nanti, at least u dont have to worry about ur promotion and marketing. ada label senang skit compare sia yang independant ni hahaha! ba Tahniah on ur 1st album!