Monday, September 22, 2008

Taman Kinabalu Stesen Sorinsim Part II

...hmmm sampai ja di lokasi terus hilang lapar... apa - apapun makan dulu la... lepas makan terus terjun sungai... ayerrr dia punya la sejuk... macam kena simpan ais ja...


Dalam owhh.. sampai kena bergayut...


Keadaan sekeliling yang sempat di gambar....


Bahaya ni urang nie... jangan cuba - cuba...



Sebelum pulang...


Lakrim, Me, Lotie and Neil



Babaiii Sorinsim...

4 comments:

chegu carol said...

pa mcm mo pi sana ni? cantik oh and fresh betul tinguk dia punya air....

Fredo said...

Chegu Carol... kalau mau p sana saya suggest guna kereta 4WD la... takut sangkut kalau kereta yang rendah... hehe ya memang best kalau p sana... tapi sayang ndak sempat kami p cari tu air terjun... :-(

lastsnoopy said...

kalau mau tengo air terjun gontoruk sorinsim, cuba kamu check d youtube..

fredo said...

chegu carol... saya rasa saya belum menjawab soalan owh...wakakak... senang ja kalau mo p sana... dari Kota Marudu lebih kurang 30km - 40km la smpai sana... jauh juga tapi siuuukkk... :-p

lastsnoopy --> okey.. tengkiuuu... nanti sia p tengok... :-)