Wednesday, May 13, 2009

Good News


Sedar tak sedar, sudah sebulan saya berada di Beaufort. Hari ini 13hb May 2009 genaplah sebulan saya bekerja dan menetap di sini... Dannnnnnnn..... sekali lagi saya akan berhijrah ke tempat lain... Untuk meneruskan kehidupan... Mencari nafkah... Sedih juga meninggalkan tempat yang walaupun baru sebulan berada di sini... Saya ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada Mr and Mrs Chin @ Thomas yang banyak membantu saya selama ini... Jasa kalian akan saya kenang sampai bila - bila... God bless you...


Kemana saya akan pergi selepas ini??? 12hb May 2009 lepas saya telah menerima panggilan... dan saya diminta untuk report duty... Gembira bukan kepalang... sebab saya sudah lama mengimpikan jawatan ini... Orang bilang tugas ini tekanan kerjanya sangat hebat... hmmm... takut juga... tapi buat apa takut... Kuatkan hati....Kuatkan semangat.... Saya pasti boleh...!!! Haha... Apa2pun saya bersyukur sangat - sangat... Harap - harap jalan yang saya pilih ini adalah yang terbaik untuk masa depan saya... Wish me best of luck... :-p

10 comments:

in THE name OF the WHO said...

all the best & GBU

Malaikatsesat@Bentara Sakti said...

Kerja apa yang banyak tekanan tu Fredo? Kongsi sikit.... Tapi ya lah kan... apa kerja yang tiada tekanan? Tukang sapu atau tukang cuci piring pun banyak tekanan juga... hu..hu..hu..

StaR CanDy :) said...

Mansau2 ko arh.. Hehe~

cicak said...

all the best bro. Apa2pun bidang yg diceburi dan mana2 pun tepigi, tatap sukses.

Fredo said...

HeldahGal --> Thankss...

MalaikatSesat --> haha.. nanti kita kongsi.. bila saya sendiri sudah rasa nanti.. :-p ya bah sedangkan duduk2 d rumah pun tekanan juga kan... hahaha

StarCandy --> ya gansau gansau sudah sia ni...

cicak --> tengkiuu broo... ya sukses selalu...

mamaii said...

all the best bro!!

HoneyBUZZin said...

Wish u all the best la brader! semoga sukses...banyak rezeki dan good health.
Jangan lupa update blog arr..

Lala said...

ba...good luck kio fredo..moga suksess selalu..caiyo3...

de Engineur said...

tugas apa di sana Fredo?
Apa2 pun teruskan juga dgn nyanyian okay! Nice voice!

Madris An said...

Tabahkan hati fredo. Semoga akan bertemu kebahagiaan. namun..kerja apa ko dapat? dimana?