Tuesday, November 27, 2007

Tag!!! Tag!!! Tag!!!

Tag!!!!!

Macam mana 'main' nie..? Hehehe...Previous days ago Mr Dogoes tagged me!!! Tau la nie very the very lazy to read bah...But since si Dogoes bilang kena denda satu pukuk yang manis paittt...wakakaka...terrrrpaksa la nie...huhuuuu...Okieeee....Let me start with the rules of this games (Main copy paste jark niee...)

The Rules:

1. Link to your tagger and post these rules.

2. List eight (8) random facts about yourself.

3. Tag eight people at the end of this post and list their names.

4. Let them know they’ve been tagged by leaving them a comment on their blogs


Nah...here are the 8 things that i think i'm gonna share with you all...

Sama macam diorang c Dogoes juga Love music and love to sing...Aduii naaa...Musim tension2pun still can sing ooo...bukan alang2 eeehhh...Tapi memang dari kecil lagi i love to sing very da very laa....susah mo kasih terang macam mana saya gila menyanyi...Jangan saja kamu bayang saya macam orang gila sudahlah...wkakaka....

Shy-shy cat....huhuh....memang slalu saya malu-malu kalau saya belum biasa lagi orang @ situasi @ tempat @ apa2 saja yang sewaktu dengannya...ntah napa....memang beginilah saya ni...Ambil masa untuk kasih sesuai diri...Tapi ndak la bah bagus kan malu-malu...Hmmm...sekarang tengah mengikis sifat pemalu saya tu...harap2 berjayalah....Chiaaayyoooo.....

Berlakon...my first trial berlakon dalam telemovie Kenapa Dengan Mereka..? Pengalaman yang paling best...Sebab tidak pernah berhadapan dengan kamera dalam jarak yang dekat2...Janggal ooo...Tapi last2 dapat atasi juga la...Kena buang semua perasaan yang menghalang saya untuk buat yang terbaik...Abu Bakar Ela, Clarice John Matha, Lydia Kalidin...diorang la senior2 yang bagi banyak tunjuk ajar...Thanks untuk diorang2 semua...Jadi for those yang belum tengok lagi...Sukung2 la produk tempatan k...hehehe (Sempat promo nie...!)


Saya kurang selesa dengan majlis2 formal...Sebab apa? Urrrmmm ntah...saya tidak suka laaa...I don't feel comfortable bah dalam satu kelompok yang semua pun kena kontllooorrr...hehehehe...Cara bercakap...cara ini cara itu...Addduuiii bikin panat ooo macam tu...Tapi apa2pun kena datang juga kalau penting...Cuba bayangkan kalau majlis perkahwinan d kampung-kampung...semua pun orait nopo...Buat apa jak yang kita suka kan...hehehe...


Kerja sebagai Road Maintenance Supervisor (Nanti start from December 2007 kerja bertambah pasal position saya bertambah..? Supervisor cum Clerk of Work) Aduiii...kena jaga 3 district sekaligus...


Kalau dulu saya selalu p gym...tapi sekarang masa saya sangat terhad...dan lagi kalau pulang kerja penat sudah...ndak larat sudah mo p bersukan...jadi selalu awal pagi lepas bangun tidur baru warming up...My weight pun naik sudah...aaiiiyyyoooo....


Kerap pergi balik KK - Kudat...Kudat - KK....Cari makan punya pasal tahan penat ja la...Kadang-kadang ada undangan menyanyi...Pas'tu Sibuk lagi dengan Projek Album Solo saya...(Promo lagi...heheheh)


Nah...8 sudah kan...susah oo mo fikir...hahahha...tapi macam best juga pula...abisss masa saya fikir dan tuaip ini post...ndak sedar pula lebih lapan...hehehehe....


Sekarang kena fikir pula siapa yang perlu saya tag...
Urrrmmmm ....

1. Gurangak
2. Dogoes
3. Leo Fantasia
4. Pirut
5. Yan
6. EMP (Siapa-siapa saja wakil dari korang la..)
7. Gidong
8. Tajau

Jadi...kalau yang sudah post tu macam mana? Kena buat 2 kali ka? Hahahaha....


Sempang Mengayau one of my favourite place to visit...





5 comments:

dogoes said...

Weiiii mana buli men tag balik, mesti urang lain...capat p ubah balik, men buyuk tu mcm tu...wakakakaka

LeoFantasia a.k.a LEO said...

doih....sya kana lagi balik ka...sya suda buat tu...kurang hasem...carik urang lain oiii...sya pek uda nie..

Fredo said...

hahaha...mana sia tau...

Pirut said...

pandai juga oko cari urang untuk di tag ah kawan.. nanti ko ah..sa kasi mabuk ko lain kali.. Hahahaa...

Fredo said...

ahahahah...mana gia saya tau yang ndak ble main tag balik...jadi saya pun tag la balik...hahahahha....memang saya pandai cari orang keningau....huhuhu...